No n'hi ha prou només amb viure… un ha de saber fruir les alborades, la llibertat, i d'una petita flor.

- Hans Christian Andersen

La Glòria ha sapigut fer sempre d'aquestes paraules una filosofia de la vida, una manera d'interpretar-la com a una successió de moments únics i especials.

Aquest mateix esperit, llargament practicat durant anys en l'entorn dels més propers, familiars i amics, va inspirar el naixement de "Moments" de Glòria Busquets.

Vivim en un país preuat per l'innovació de la seva cuina, la bellesa del seu disseny i el privilegi d'un entorn i un clima privilegiat que segueix inspirant a artistes i creatius vinguts d'arreu del món. El que nosaltres volem és ajudar-vos a afegir una mica d'aquesta creativitat a aquells esdeveniments que prepareu dés del fons del cor, convertir "ocasions" en "Moments" que deixin un record perdurable a tots aquells amb qui els haureu compartit.

Posem tot el nostre esforç en interpretar els vostres desitjos i ajudar-vos a donar-los forma, a fer de cada detall una mostra de la vostra personalitat, i de cada esdeveniment un "Moment" ´unic i irrepetible. Per això el nostre servei és exclusiu i totalment personalitzat, adaptat a les vostres necessitats, i pensat per ajuntar sobrietat i elegància en les seves justes proporcions.

Fotografia: Oliva Fotograf

Fotografia: Oliva Fotograf