PENSANT EN RENOVAR APARADORS?

Crear un clima adequat en el punt de venda pot ser tant determinant per l'èxit d'un producte o servei com el propi producte, però un gran nombre d'experiències compartides amb els nostres "clients-inspiradors" ens han convençut de que el manteniment de l'intensitat creativa ha de ser compatible amb criteris d'optimització de cost. Per això hem desenvolupat un model fonamentat en la rotació intel·ligent  del nostre propi inventari d'elements decoratius, cuidadosament seleccionats i renovats periódicament, per tal de construir els pilars de cada muntatge, de manera que la forma final vindrà determinada per el context, l'oportunitat i l'objectiu a aconseguir.

Els nostres clients s'afavoreixen d'una capacitat de renovació dels seus aparadors reservada fins ara a grans establiments sense veure creixer els seus costos de manera exponencial.

COM US PODEM AJUDAR

Els nostres serveis inclouen:

  • Disseny i creació d'aparadors estacionals
  • Disseny i creació d'aparadors temàtics
  • Programa de manteniment d'aparadors i expositors
  • Disseny i creació de showrooms específics per a la promoció de productes i serveis

COM TREBALLEM

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, dés de projectes específics fins a programes de manteniment integral. Expliqueu-nos les vostres necessitats. Ens encantarà parlar-vos de solucions.

ACCEDIU A LA GALERIA

Fotografies: Neus Simón y Cooper Studio

Fotografies: Neus Simón y Cooper Studio